In navolging van 4 succesvolle edities Fluitketelschuiven gaan we ook dit jaar weer schuiven op de ijsbaan in Hoogerheide! Alleen in aangepaste vorm, want fluitketels worden schaars. Daarom heet het evenement vanaf nu Kaasschuif.

Op zaterdag 17 december 2022 zal dit jaar voor de vijfde maal een wedstrijd fluitketelschuiven worden georganiseerd, alleen dit maal wordt er geschoven met grote (plastic) kazen. Mochten jullie je als team plaatsen voor de finale dan ga je na de voorrondes direct strijden om de 1e Kaasschuif bokaal.
Een team bestaat uit minimaal 4 personen. De vorm van spelen zal gebaseerd zijn op curling dus ook de vegers zullen niet ontbreken. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 10,-

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in. Je kan je aanmelden door het artikel Kaasschuif aan je winkelmandje toe te voegen.

De wedstrijd begint om 19:00 uur. We vragen je om voor die tijd aanwezig te zijn om het wedstrijdschema in ontvangst te nemen. Er zal op 2 banen gespeeld worden en de precieze spelregels worden op de avond zelf uitgelegd.