Hier kun je een passe-partout aanvragen voor de ijsbaan in Hoogerheide. De passe-partout is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Daarom komt op de kaart een foto van de gebruiker te staan. De foto kun je uploaden tijdens het afrekenen. We vragen een pasfoto van de gebruiker van de passe-partout, of een foto waarop het gezicht goed zichtbaar is.

De passe-partout kost €50,- en geeft onbeperkt toegang tot de ijsbaan tijdens de reguliere openingstijden. De passe-partout kan gebruikt worden vanaf 9 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024. Dit betreft enkel de toegang tot de ijsbaan en is dus exclusief schaatshuur.

De aanvraag is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag is betaald via Ideal. De passe-partout is enkel via de website aan te vragen.

CADEAU VOOR IN DE SCHOEN?
Indien je de aanvraag en betaling hebt gedaan vóór 1 december, dan kun je de passe-partout(s) ophalen vanaf 1 december bij Jumbo Paul Lucius. Hiervoor meld je je bij de servicebalie.

De passe-partouts zijn af te halen bij de ijsbaan vanaf de eerste dag dat de baan is geopend. Dit kan alleen persoonlijk gebeuren door de gebruiker van de passe-partout of een van de ouders d.m.v. het overleggen van een legitimatiebewijs. Alleen de originele kaart geeft toegang tot de ijsbaan.

Bestel je de passe-partout op of na 1 december, hou er dan rekening mee dat het 24 uur duurt voordat deze klaarligt bij de ijsbaan.

Bij misbruik wordt de kaart ingenomen.