Evenementgegevens


“Hé jij daar, ik wil je iets vertellen!”


Ik ben PinPin de Pinguïn en ik wil jou helpen om van alles te leren over geld. Je kunt nu met mij spelen via de nieuwe app van de Rabobank en je kunt me overal tevoorschijn toveren, waar en wanneer je maar wilt. Bijvoorbeeld op het schoolplein of op de keukentafel!
Als je mij goed verzorgt, krijg je pegels; een soort euro’s voor pinguïns. Hiermee kun je lekker eten of mooie spullen voor mij kopen. Ik bewaak mijn eigen pegels, maar weet je… ik let ook op jóúw spaargeld. In de app kun je het geld dat op je eigen rekening staat zien omdat je ouders een koppeling kunnen maken tussen Rabo PinPin en jouw rekening. Je kunt ook spaarpotjes maken zodat je precies kunt zien hoeveel echt geld je nog moet sparen om te kunnen kopen wat jij graag wilt hebben. Je spaarpot is goed beveiligd en je kunt er in de app alleen bij met jouw vingerafdruk. Cool hè?”

Als je de kleine marker scant, kun je mij kietelen, wassen en spelletjes spelen. Met de grote marker kun jij je eigen spaargeld zien en spaarpotjes bedenken voor dingen die je graag wilt kopen.

Wil je meer weten? Ga dan samen met je ouders naar: www.rabobank.nl/pinpin. Daar vind je ook de markers om mij tevoorschijn te toveren